Baszni nem szégyen – olvasói levél

Tövig tisztelt Hölgyeim!

Ne kívánjátok belém Mátyás király lovasszobrának vérveres faszát, amiért ismét Titeket baszogatlak, de mindegyre rászolgáltok a marhaságotokkal. Amint azt az előttem szóló kolléga oly ékesen megfogalmazta, a szopás nem szégyen, ez tény és való, de a baszás sem ajándék és most erről szeretnék nektek kiselőadást tartani. Fogadjátok szeretettel, szálljatok magatokba és fontoljátok meg vagy menjetek az Isten faszára s basszatok magatokkal.

Na, akkor abból az alaptörvényből (MERT EZ TÖRVÉNY) kiindulva, hogy baszni nem szégyen, lássuk csak, hogy miért bújt ki a rozsdás szög a zsákból ismét. Vegyünk Téged, a nőt, a lányt, a csitrit, aki ezt most olvasod. Vélhető életkorod 18 fölött van, akkor helyben vagyunk, ha esetleg fiatalabb vagy, akkor is olvasd el, hogy tudjál róla, ha már az iskolában nem tanítják meg, akkor magaménak tartom azt a tisztet, hogy kioktassalak. Aztán majd ha annyira felcseperedtél, akkor jöhetsz szakmai gyakorlatra, a Baszakodó munkaközössége szeretettel vár és szívesen betanít minden szépre – jóra. Szóval, Te aki ezt olvasod, most biztos úgy fel vagy háborodva, hogy mérgedben a mellbimbód kibökte a piaci Miss Sixty majókád elejét s rágyújtottál a kék L&M-re, me az egyetemistának / báros leánkának / bölcsészpicsáknak csak az jut. Örülök, hogy felkeltettem az érdeklődésed, hát figyelj :

A szex az egy természetes dolog, ezt vésd be abba a korlátolt agyadba, pontosan olyan alapszükséglet mint a reggeli kávé után a szarás, mert baszni kell és baszni jó! Ha idegenkedsz a fasztól, mert Te okosabb vagy a többinél, aki “ mocskos kurva, faszbolondja, mindenkivel összefekszik”, akkor  tudd meg, hogy egy igazi férfi pontosan azt a nőt fogja elvenni feleségül, amelyik összebaszott a fél Hasdeu bentlakással annak idején. Hogy miért? A képlet egyszerű, mert tud bánni a fasszal és a pináját nem valutának használja, hogy valamit kiudvaroljon a barátjától. Mert ilyen is van, jaj de még mennyi,  hogyha mérgedben a második szivaradot gyújtod meg, akkor Te is pontosan egy ilyen vagy! Akin kicsi piros eprecskés mamabugyi van s a pinád szőrös, mert az úgy természetes s azért nincs barátod, mert már be vagy pókhálósodva, meugyé Te nem “olyan’ vagy. DEHOGYNEM! Te is pont olyan vagy s azzal nincs is baj, “olyannak” lenni dicsőség! Nem anyádék előtt, de egy egészséges párkapcsolatban az!

Egyet ne felejts el, a Te pinádon is pontosan olyan rés van, mint 3,301,112,087 (2007-es adat) más nőén a világban, akkor Te mivel vagy különb? Elmondom én, SEMMIVEL, csak az agyad kicsit szűkebb mint másé, mert te is éppen úgy lájkolod a faszt, de nem mered felvállalni! Előszöris ne másokkal foglalkozz, hanem szállj magadba és döntsd el, hogy életed végéig olyan lesz-e a pinád, mint a töltött káposzta, hogy csak ünnepekkor és különleges alkalmakkor kerül az asztalra vagy beismered, hogy igenis szeretsz baszni és élsz egy kiadós és egészséges szexuális életet, amelyben párod is és Te is boldogak vagytok.

Zárószóként rakom a faszom az összes emancipált picsába, aki elvégezte a bölcsészkart s most filozófusnak érzi magát s a faszt azért veti meg, mert a baszás egy állatias szokás, az ő szerelembarlangja meg hímestojás és gyermeket nemzeni van. Annak van, de ha csak arra tartogatod, akkor ne csodálkozz, hogy puhafarkú félimpotens férjjel fog megáldani a Fönnvaló s aztán baszhatsz egyedül, mert a bugyidba fogsz megsavanyodni.

Ezentúl, én a Kolossváry Regulátor, a Baszakodóblog Főmunkatársa, szeretnék egy szavazást indítani itt a blogon. Hogy miről szavazunk? Arról, hogy a prűd picsák mondjanak le és karolják fel a faszizmust és a baszológiát, mint olyant. A szabályok egyszerűek, aki egyetért a fentiekben és előző bejegyzésben (lsd. Pár gondolat a szopásról c. bej) elhangzottakkal, az hagyjon egy kommentet itt, azzal a felordítással, hogy : BASZNI JÓ! Ha akarod magyarázhatod tovább is, mi meg nem szidunk. S Te, felháborodott, pókhálóspinájú, bölcsészpicsa, aki mostmár a nyolcadik szivarad szívod, te úgyis pofázni fogsz, hát itt a lehetőség, küldjetek minket Assziszi Szent Ferenc bélsaras hátsóbejáratába kopulálni. Mi akkoris szeretjük a Te pinádat is, csak dobd be a közösbe!

Zárszóként, küldöm Nektek ezt a dalt, sok szeretettel! http://www.youtube.com/watch?v=awFyrrZqm5Y

Advertisements

1 Comment (+add yours?)

  1. mywonderfulplanet
    Sep 16, 2012 @ 12:53:15

    Elolvasva pár cikked, összezavar, a nőkhöz való hozzáállásod. Nem tudom eldönteni, hogy a kurvákat imádod, vagy gyülölöd. Mintha a számodra tökeletes nő az egy olyan nimfo kurva lenne, akit csak te baszogathatsz. Persze az igazi nő nappal angyal, éjjel az ágyban ribanc, ezzel egyet értek, csak nem hiszem, hogy normális minden oldalról támadni a nőket. Ha kurva az a baj, s ha nem akkor meg az. Mi történhetett, hogy ilyen kiábrándultsággal tekintesz ránk? 🙂

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: