Pár gondolat a szopásról

jehovista propagandaanyag a boldogság érdekében – 

Mélyen tisztelt Hölgyeim!

Nehéz időket élünk. Az egészséges férfi-nő kapcsolatot egyre inkább begyűrüzi a demokrácia szorítója. Nem sok reményt látok a helyzet megmentésére, viszont úgy érzem, hogy nem tudnék úgy meghalni, hogy nem tettem semmit a szent ügy érdekében.

A cím alapján nyilván arra gondol a kedves olvasó, hogy a szopás vs. nem szopás avagy szopni vs.  nem szopni problematikáját óhajtom itt feldolgozni. Távol álljon tőlem az ilyesmi. Ezt dolgozza csak fel a nők lapja, és nevezze orális szexnek vagy a kedves szájjal való kényeztetésének. Én teljesen másról szeretnék szólni pár szót, és engedelmükkel megmaradnék a kifejezés világibb megfogalmazásánál is. A szopásnál.

Igyekszem hát ezúton eloszlatni néhány divatos tévhitet, amely igencsak beültette magát a női agyba, jobbanmondva a női agynak

 1. A szopás nem művészet

A festészet művészet. A zenész, az művész. A költészet művészet. A szopás: NEM. Ne tévessze meg a kedves hölgyeket, amikor azt hallját férfiak szájából, hogy olyan jól leszopott, hogy ez már művészet. Nem az.

Amikor művészkedsz szopás közben, akkor nem ’szájjal kényeztetsz’. Akkor is szopsz. Csak rosszul.

 1. A szopás nem ajándék

Félreértés ne essék. Nem a férfi nemiszerv orális leápolásának jelentősségét merem itt kétségbe vonni. Sőt, ha fejemet vennék, akkor sem tennék ilyet. Ilyesmit kijelenteni egyszerűen merénylet a férfi nem ellen. No de újabb tévhit eloszlatására próbálnám itt felhívni a figyelmet. Bizonyára járt úgy a kedves hölgy már, hogy úgy vélte, hogy nem adja oda magát a különben igencsak kedvelt férfiúnak, mert érezni akarta, hogy az megküzdjön érte. Vagy ha odaadta magát, szolgáltatásait lekorlátozta arra a puszta engedélyre, hogy a férfi beléhatolhat, ezen engedélynek végrahajtását pedig háton fekve tűrte, mintegy megajándékozván a férfit – aki ezt kiérdemelte – a testével. És akkor milyen meglepő volt, hogy utána a fiatalember eltűnt, felszívódott, többet nem írt.  És ilyenkor a hasonlóan jó minőségű szexuális élettel rendelkező barátnők ott vannak a megbántott leány mellett, és kimondják a bűvös szót: kihasznált.

Hát nem, bazdmeg.

Csak az van, hogy a ráksúlynak sincs kedve egy prűd picsát kúrogatni, aki azt hiszi, hogy az ő pinája egy isteni ajándék, a szája meg a segglyuka pedig egy tiltott szentély, ahova legfennebb a homokos Gábriel arkangyal hatolhat be, de ő is csak akkor, ha a Horthy Miklóstól kölcsönkért fehér lován érkezik, és útközben természetesen kiherélte a huszonhét faszú sárkányt.

Rövid életem során ahány nővel hosszú kapcsolatba bonyolodtam, azokat már az első estéken megkaptam, és vigyáztak, hogy mindent megadjanak nekem. Mindent. Mert ugyebár a fenti kisasszony kategória úgy véli, hogy ha egy férfi eléggé akarja őt, akkor képes várni. Én pedig úgy vélem, hogy ha egy nő eléggé akar engem, akkor azonnal lefekszik velem. Logikus, nemde?! 😛

Ami pedig a szopást illeti, higgyék el, hölgyeim, a huszonegyedik században a szopás nem különleges kelléke és nem extrája, hanem természetes velejárója a szexnek. Tessék már egy kis pornót nézni, hogy a jóisten áldja meg. Úgy tetszenek szexelni, hogy a nagyanyám horgolás közben erotikusabb történeteket mesél az ifjúságáról.

 1. ’Szopjál csak nyugodtan, mert nem élvezek a szádba’

De. És ha akarom, akkor az arcodra élvezek, vagy a melledre, vagy a füledbe, vagy egy pohárba, és utána kiskanállal megetetem veled. És közben nagyon folgak szeretni.

 1. ’Ne fogd a fejem, miközben kényeztetlek*

* vö. ‘szopok’

És ugyanbiza miért ne fognám? Megfogom a fejed, a torkodig nyomom, míg el nem kezdesz öklendezni, majd megragadom a hajad, hátrahajtom a fejed, és másik kezemmel beleverem a szádba. Azt hiszed, hogy nem tisztellek, ha ilyesmit követek el veled? De. Imádni foglak közben, szerelmes leszek beléd, függővé tesze, és tisztelni foglak, hogy nem vagy egy hülye korlátolt picsa, akinek a szája jelenti a büszkeségét és a segge lyuka a szemérmét. Tényleg imádni foglak. Próbáld ki.

Drága Hölgyeim! Fontolják meg ezt a pár gondolatot. Higgyék el nekem, hogy javukra vállik majd, és nagy segítségükre lesz egy boldog párkapcsolat kialakításában. Ezek a tanácsok csupán pár kulcsot jelentenek a boldogság ezernyi zárra zárt kapuján. Viszont könnyen lehet, hogy pont ezek a kulcsok miatt nem nyílik ki az ajtó. Higgyenek nekem. Segíteni akarok. Hisz ez a küldetésem.

Advertisements

7 Comments (+add yours?)

 1. kicsicica_baba
  Jan 15, 2012 @ 22:40:50

  Szégyelld magad,egy nagy, mocsok disznó vagy…ez szégyen..nem tudom mit kepzelsz magadrol,de felfordul a gyomrom.undorító alak.

  Reply

 2. annamari
  Jan 15, 2012 @ 23:14:30

  Szerintem egy boldog parkapcsolat a szerelmen és nem a szexen alapszik,nem tudom honnan veszed a bátorságot,hogy a sz*pasrol írj és ilyen stílusban.latszik,hogy semmi kozod a szerelemhez,és attól biztos nem fognak senkibe beleszeretni,amitol történetesen jól sz*pik,azt egy kurva is meg tudja csinalni.szóval inkább fizess érte ,és ne szomoritsd a jonepet ilyen bejegyzesekkel,ezzel csak saját magad minosited,himsoviniszta barom.

  Reply

 3. kicsicica_baba
  Jan 15, 2012 @ 23:47:00

  Valószínűleg az fáj az ilyennek Annamari,hogy nincs barátnője,százszor visszautasítottak,így kinjaban,otthon nézi a pornot és szapulja a női nemet.aki megérdemli azt jól lesz*pjak,és nem kell róla beszélnie,mert nem érzi szükségét,az ilyenek persze mint ő kénytelenek erről beszélni,mivel nojuk meg nem igazán volt,és a szexuális életük abban merül ki,hogy néha kiverik maguknak,esetleg ha akad egy jó barát akkor egymásnak…

  Reply

 4. EjszakaiFenyek
  Feb 10, 2012 @ 23:23:34

  Az előttem felszólalókkal ellentétben én férfi vagyok, de abban egyetértek velük, hogy ilyen selejtes írást még nem láttam. Olyan 20 év körüli anyakomplexusos kisfiúnak tűnsz, akinek ordenáré műveletlenségénél, csak az önbizalomhiánya nagyobb.

  Reply

 5. kicsitipe
  Jun 28, 2012 @ 18:47:32

  leany lennek. s szerintem van igazsag a megaszondasban. a fejernepek kb 30-40 eves korukra jonnek ra erre. evvan. halistennek nem lehet visszabasztatni a pasasokat, a legtobb orommel es gyakran kenyezteti szajjal a szive holgyemenyet. halistennek.

  Reply

 6. Haru
  Jun 30, 2012 @ 22:35:42

  “ha akarom, akkor az arcodra élvezek, vagy a melledre, vagy a füledbe, vagy egy pohárba, és utána kiskanállal megetetem veled. És közben nagyon folgak szeretni”.- csak kár, hogy ezt csak te tudnád és éreznéd, a lány kevésbé tudná és kevésbé érezné, sőt ellenkezőleg…

  Reply

 7. Trackback: orális örömszerzés így késő éjjel | csak az olvassa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: