A keresztúri kurvák – olvasói levél

Azt hiszem, GGZs barátom eme eszmefuttatása megérdemli, hogy a kommentek közül előléptessél. Enjoy.

Úgy érzem, hogy az én tisztem megosztani veled a székelykeresztúri úgymond “kurvákról” a lényeget.KERESZTÚRON A KAKAS IS KURVA!
Na de vegyük jobban nagyító alá a dolgokat.Két kategória van. A nagyon szende, család kedvence, ki vallásórán, román órán és az összes többin csillagos tízes, csőfarmer, nyakig begombolt blúzocska, otromba tornacipő. Diszkóban sosem látod, barátja sosem volt, de állítólag már levelezett egy fiúval tizedikben. Ő az aki sulibulin megjelenik 8-kor és hazamegy kilenckor, mindvégig a sarokban ücsörögve, mert a kutyának sem kell. Amikor felkerül egyetemre, lekerül a szemüveg (mindenféle) és kezdődnek a hulibulik, a hülyére ivászatok és a szopás.Mert még szűz és akárki a lőcsét oda be nem veri neki.Egészen addig amíg nem kerül egy tökös legény, aki elhiteti vele, hogy jajistenem te vagy a világ legszebbje, hogyszeretlek, majdelveszlek. Ekkor jön a “szerelemből baszok” szindróma, amikoris elveszti a szüzességét, de arra a kérdésre, hogyha most van először férfival, akkor honnan tud ilyen jól szopni, az a válasz, hogy ” Cosmopolitanből”. Nem igaz, cudar céda, szopott már a Music Pub budijában seggrészegen, néha a fasz mellé hányva a vodkanarancsot is.Nem kitaláció, tapasztalat.Általában onnan lehet felismerni őket, hogy már 19 évesen tanítónénis fejük van, belőlük lesz a LÁTSZÓLAG prűd értelmiségi, aki minden ami erotika, szex és obszcenitás üldözni fogja tűzzel-vassal.Otthon meg ugyanakkora kurva.Ha fel meri vállalni.Hanem egy frigid(er) műpina.
A másik kategória az hasonlít az udvarhelyi leányhoz, ugyanis párkapcsolatban él, még kilencedikes korában beleszeretett Bélusba, aki nem megy egyetemre, mert “fobbalista” de mellette a Küküllő Szövetkezetnél asztalos. Leány felkerül egyetemre, legény otthon gyalulja a deszkát. Fészbukon. hájfájvon, iwiwen kikerülnek a közös képek mindenhova, síros hangvételű státusz üzenetek a jahúúúú messzindzseren, ájlávjú, ájmisszjú youtube linkek mindenhol. Aztán a jóindulatú ugyancsak faszbolond szentgyörgyi lakótársnők elcepelik bulizni.Az első buli oké, köszi csajok, hogy vigasztaltatok, de legközelebb bebaszunk igaz-e? Legközelebb bebaszás, utána meg kurvulás. Aztán egy kis idő múlva ott szettelik a tavattazsírt a nyikorgó hűpinára a falra fogpasztával ragasztott közös képek alatt.Sö Béla otthon veri s boldog, mert jött az sms, hogy egész éjjel rád gondoltam, alig tudtam aludni.Me baszták, azér.Na.Ennyi.

Advertisements

6 Comments (+add yours?)

 1. Kóborló
  Jan 27, 2011 @ 19:19:19

  No, leállt a baszakodás?! Gyerünk-gyerünk, baszakodjatok!

  Reply

 2. feketeerika
  Feb 03, 2011 @ 21:13:57

  Én igencsak kíváncsi lettem volna a vásárhelyi kurvákra… Hmm, mit szólsz?

  Reply

 3. Kövér
  Mar 09, 2011 @ 13:19:32

  wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahaha, ez jo volt! =))))))))

  Reply

 4. dina
  Jun 23, 2011 @ 19:10:05

  Szerintem aki írta, ezt jól nézzen magába.
  Attól hogy vannak ilyenek, mind az?
  Vannak nagyon rendes dolgos, tanult, szorgalmas, hüséges és megbízható lányok!
  Abszolút nem ítélkezem.
  Anno nálunk,már 17-17 éves lányok fele ne volt szüz, de volt pár aki még 21-23 éves koráig is az volt, vőlegények, udvarlás a család, testvérei, barátai nagyon bevédték, ki is vágták volna, kikaparva a szemét.Akkortájt még nem ez ment a suliban és a munkahelyen sem, voltak nagyon vallásos, szogorő ,mély erkölcsü családok, de sok laza is.
  Amilyen anyu, apu volt ráhagyja gyerekére olyan lesz a gyereke is.
  A másik nem minden az aminek látszik.
  Mit tudsz te az életről és az igaságról, a mögöttes családi és mühelytitkokról kis zsengegyerek?
  Azt hiszed mamid, papád, anyádék, a tanárod, a fönököd a bolti, banki dolgozó más volt?
  17 évesen már gyárban dolgoztam, és a legtöbb feleség, elvált fiatal és idős nő munkahelyenb, buli, bál, strand, neten más városban tartott szeretőket.
  A kurafik, selyemfuikat ki ne hagyjam……
  Nagyon jó ,rendes, jóravaló, jótanuló szende gyerekeket is bele lehet vinni, keverni balhékba, szarba.Ennek van ezer módja.
  Ma ezer marhagyerek, marhalány, korosabb csalja el, fel őket, szedi rá, butítja meg, igér valamit.A másik ilyen a piába, cigibe ott a drog, szerek és már csak azt mondják nézt a jógyerek iszik, bekómázott, szopatják, dugatják, dug olyan.
  Már akkoriban, ha egy rendes lányt, nőt mert manyasszony, foglalt volt családtudatos és megbízható kurvának kiáltották ki, ha hazakisértek a barátai, vagy nem állt meg senkinek és volt agya, jól is nézett ki, a szívét meg más másnak adta, aki tett érte hogy érdemes legyen.
  Az iskola, munkahelyi kurvákra ne mondanak semmit, hiába fiatal, elválé….

  Gyerekes házas, meglett korú ha megvolt, ezek lesznek a havercsak, munkatársak, fünökaszonyok, menyaszonnyok, valaki elveszi, felcsinálja, beleszeret annajk ekllenére hogy ronda, segg hülye, lusta, dolgozni nuku, esze semmi, szex közepes, főzni, gyereket nevelni nem tud, csak mert a fiúk mondják, akkor tetszett a haja, a ruhája, a szeme.
  Jó volt vele, tökédi volt. Amikor megpocakosodik, borostás lesz, szőrös, morog.
  Azt el kell viselnünk, hallgatva mosolyogva türni a nőknek, gyerekeik, munkatársaiknak.
  szüleiknek, barátok és szeretőik, munkaadóiknak.
  Férfi sztoryk.

  A suli, buli legjobb csaja volt, jó szülők, jó körülmények.-mondja miért vette el, szeretett bele.
  Nekem 1990-ben mesélték 45 feletti anyukák, feleségek 50-65 közöttiek hogyan szoptak a lepcsőházban, ki a moziban, sportpályán lyukas nadrágzsebben tapogatta férje farkát, bugyi nem volt és elcsórta a cuccost védekezésre, kocsukulcs, lámpa, melltartó, újságok, szexkönyvek.Strand, diák és úttürőtáborok, bál, bulik, hely lehetett akkor is 16 évesen nekik.
  Nem az elsőhöz mentek ám, és házasság alatrtm, munkahelyen, iskolában és ezer helyen csalták a férjeik, szeretőik, családjuk és barátaik se tudták, nézték ki házasan, elváltan 58 éves korukig.

  Reply

 5. Tolbaszar
  Nov 09, 2011 @ 20:06:00

  Nah hallod…leszarom,hogy szuletnek az ilyen kurvak telo szamot adjal.Az se erdekel ha fizetni is kell.

  Reply

 6. ámokfúró
  Nov 17, 2011 @ 10:31:21

  Baszakodó, abba ne hagyd, óriási szükség van a pinaszakértőkre ebben a kurva világban!

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: